dimecres, 25 de març del 2009

EL DRAC DELS PETONS

Fa segles i segles en un poble tenien un drac a una cova de la muntanya més alta. El tenien empresonat i li deien el drac dels petons per que al qui li feia un petó es desmaiava 10 anys .
Un dia el drac es va poder escapar i va fer a molta gent petons fins que el van descobrir i tota la gent va fugir corrent a les seves cases tancant les finestres, portes, balcons...
L’endemà el Rei va dir: “El qui mati el drac es casarà amb la princesa “
Un avi va dir que volia matar el drac per que no aguantava veure el seu net desmaiat i va agafar el seu cavall i va anar a matar el drac. Va pujar la muntanya per que pensava que el drac podia estar a la cova. Pel camí es va trobar una draga i com que era molt savi la va agafar i van anar junts. Quant va arribar a la cova del drac, l’avi sabia que el drac li donaria un petó a la draga. I va passar el que ell pensava. El drac li va fer molts petons però la draga no es desmaiava per que era de la espècie ‘‘extra-petons’’ i eren necessaris uns 20 dracs com ell per fer-la desmaiar.
La draga quan feia un petó et desmaiaves no 10 anys sinó que uns 35 anys i això era només si et feia un petó petit, per que un de gran eren uns 100 anys de desmai.
La draga va avisar a una amiga i les dues dragues li van fer quatre petons molt però molt grans al drac i aquest es va posar com un pal amb els ulls com plats i va caure.
I aquí el tenim desmaiat des de fa 800 anys. Mentre estava desmaiat algunes dragues i dracs li feien més petons.
Al final va estar 8.000 anys desmaiat sense fer mal a ningú.
Quan es va despertar, als cinc segons es va morir de vell que era.
Quan les dues dragues li van fer els quatre petons tota la gent que estava desmaiada es van despertar i tota la gent del món van notar 8 petons, i tots es van fer molts petons i petonets.
Sabeu què li va passar a l’avi mentre tant? Doncs que va anar al castell i va dir que no volia casar-se amb la princesa i el rei va dir “Com tu vulguis, però si jo fos de tu em casaria amb la princesa i seria el meu successor al tro”
Lucas Acevedo