dimecres, 22 d’abril del 2009

L’AVI QUE NO SABIA DIVERTIR-SE!!

Vet aquí una vegada un avi que no sabia ni encendre una pipa .

Era seriós i no contava res, sol sabia castigar, però l’àvia era hippie i era molt enrollada i semblava una noia jove. Eren l’avi Rajoi i l’àvia Vallesana.

L’avi sempre es barallava perquè volia veure les notícies i l’àvia els Simpson. Però no sols es barallaven per la televisió sinó per tot .

- A mi no m’agrada que diguis “paz y amor”

- I a mi no m’agrada que siguis tan seriós.

Aquella extranya nit la llum de la lluna era la més bella de les llums, què estrany era això!.... Es van canviar els cossos i les seves cames i els braços. Va aparèixer un conill que es deia “Zapatero”

- Avi, tu vas dir coses que no m’agraden

- Mira, farem una cosa. Tu aniràs a treballar a una comissaria a fer d’inspector.

- I tu, avi, faràs les feines de casa que són la bugada, netejar, passar la casa amb l’aspiradora, i a més aniràs a fer la compra, comprar boniatos calents, unes verdures fresques...?

- D’acord!!!

Així al dia següent l’àvia va anar a la comissaria.

Es president de l’anunci era el Pau Papalot i el Rajoi i els tres formaven la tropa cara de porc.

El cas avui es un cas super inportant el cas maragaill ens anem captura que si bui un cap no gracies que no si anm a captura el cas que menjo com una tortuga no anem al cas ? si anem anem a captura al gall pau es maragall ja ja ja soc maragall el gai soc mara gaill una mica de respecte al dolent no no ticies res maragall per que tu o digis o gaill i al final van agafa al lladre i els cocos van tornar a ser un avi serios i conte contat i si no es mentira sera veritat.

marino